Endelig ferdig!

Categories Blogg, Hobby, Syprosjekter
FOTO: Ingleson

 

Da har jeg kommet i mål med regnjakke! det har tatt lengre tid enn jeg trodde, men det er mye av dette jeg gjør for første gang i mitt liv, og det er mange detaljer.  Det er til tider krevende og til tide veldig gøy.  Jeg er heldigvis blitt venn med begge symaskinene mine og jeg elsker overlock’en min. Det er utrolig hvor mange sømmer en sparer når en har mulighet til å bruk den. Noe må fortsatt syes men vanlig maskin som for eksempel stikninger, og oppleggskanter!

 

FOTO: Ingleson

 

Det må innrømmes at det til tider har vært krevende å sy igjennom flere lag med stoff når ytterstoffet er et “regntøyaktige” stoff som kalles “Dull fashion leather” ! Jeg synes allikevel at selve stoffet er ganske kult, og synes det faller pent! Hele regnfrakken er foret med bomullsateng noe som gjøre den utrolig behagelig å ha på!

 

FOTO: Ingleson

Det sies at alt ligger i detaljene.  Det fulgte ikke med mønster til hette. Jeg søkte endel på nett, men fant ut at den hetta jeg selv hadde på min “regncape”. Jeg kastet meg derfor over utfordringen og laget et mønster selv. Hetta er festet med trykknapper og kan taes av og på etter behov.  De siste utfordringene jeg kastet med over med en god porsjon ærefrykt var knapphull og disse trykknappene. Trykknappene gikk veldig bra, mens det å lage knapphull ble studert nøye på YouTube video og forsøkt et par ganger før jeg tok fatt på selve plagget. Det gikk overraskende bra. Det jeg sitter igjen med etter dette prosjektet, et at det faktisk er mulig å få til nye ting selv om det er litt skummelt!

 

Følg gjerne min FB gruppe;

https://www.facebook.com/groups/334892231659146

Her vil du som medlem få lettere tilgang til det som legges ut samtidig som det legges ut litt «ekstramateriale».

 

FOTO: Ingleson
2 kommentarer

2 thoughts on “Endelig ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *