Vakre Bergen en oktoberdag!

UTSIKT FRA FJELLVEIEN I BERGEN FOTO: Ingleson

Det er helt magisk hva været har å si for helse og trivsel når en har revmatisme. Dager preget av regn, tåke og en isende vind går rett i kroppen og gjør alt tyngre og mer krevende. Så er det dager som i dag, hvor været viser seg fra sin beste side selv her i Bergen. Allerede fra morgenen kjenner jeg at dagen blir god. Det ligger vel tilrette for en tur ute i høstværet.

 

HØSTLØV BERGEN
FOTO: Ingleson

 

Utgangspunktet for turen er Fjellveien. Som navnet tilsier ligger det et stykke oppover bakkene fra sentrum. Det er en fantastisk utsikt når en kommer opp i høyden. Spesielt i dag når en opplever blå himmel, høstfarger og kan ser utover fjorden.

Det er også ekstra bonus å være så langt oppe i fjellsiden at det meste av turen er nedoverbakke eller flatt. Jeg sliter nemlig veldig hvis jeg skulle gå den samme strekningen i oppoverbakker.

 

SANDVIKENS I BERGEN
FOTO: Ingleson

 

En passe tur en sånn dag er å gå ned til Bryggen. Jeg som er mest vant til å kjøre, får på den måten nye innblikk i smågater og vakre hus! Selv om det er deilig å gå nedover er det i litt sakte tempo. Kneleddene er ikke akkurat velsmurt! Det blir ikke feil med en høsttur i vakre Bergen midt i oktober!

 

CHRISTINEGÅRD I BERGEN
FOTO: Ingleson
5 kommentarer

Siste innlegg