Det komplette kaos!

Categories Blogg, Tanker om livet

Reklame | Shopping4netxt

FOTO: Canva

Da var vi hjemme og jeg pakker om for å reise til  “den yngre” i Bergen. Hun er midt i en flytteprosess og trenger nok endel hjelp til pakking osv i en hektisk arbeidsdag. Som politisk rådgiver er arbeidsdagene gjerne fra 9 til 21 så det er fint å kunne hjelpe til. Vi tar det heller over langen så ingen av oss sliter oss ut.

FOTO: Aqwis, CC BY-SA 3.0

 

Her i heimen er det imidlertid det komplette kaos! Vi har såvidt rukket å tømme noen kofferter og nå forsøker jeg å bytte “garderobe” fra sommer til vinter. Gubben kommer etter til helga. Det er mye tungt som skal demonteres, bæres og monteres igjen så liste over verktøy som skal med må også skrives ned. I tillegg skal frøkenen, kreativ som hun er, hekle seg teppe så mor har med garn i ønsket farge. Ganske fargerikt!

FOTO: Ingleson

 

Det er koselig at hun har fått sitt eget hjem, det jeg synes er litt mer krevende er at det er i Vestlandets hovedstad. Her har hun studert og jobbet siden 2010 så det kan se ut som det er det hun slår seg ned de neste ti årene også. Hun er enebarn så turen til Bergen har jeg tatt ganske jevnlig i mange år. Fordelen denne gangen er at batteriet er ladet og kroppen ganske samarbeidsvillig. Adventstiden blir nok ikke det den pleier, men det får vi leve med. Det blir noen spennende uker!

 

Norden stekepanne 24 cm//Norden gryte 4 liter

 

 

DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!

Du er velkommen til å følge min FB gruppe; 

https://www.facebook.com/groups/334892231659146 

Bloglovin;

https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857

Instagram;

https://www.instagram.com

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw

FOTO: Ingleson
7 kommentarer

7 thoughts on “Det komplette kaos!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *