Mindre skriving mere fysisk arbeid!

Categories Blogg, Tanker om livet
FOTO: Canva

 

Siden juli har jeg kost meg med bloggingen. Jeg har skrevet mye og lært mye! Jeg har oppdaget sider ved meg selv jeg ikke viste fantes og jeg har masse igjen å lære om blogging, skriving, foto og ikke minst hva som er viktig for meg her i livet. Som bloggen antyder er jeg bare “Midtveis i Livet”!

FOTO: Ingleson

 

Den neste måneden kommer jeg til å ha fokus på praktisk arbeid. Jeg skal brette opp ermene og få brynet meg på maling og interiør. Det blir både morsomt og spennende, men også krevende for en kropp med relativt store begrensning. Den yngre har kjøpt leilighet, jobber  8/21 og må ha endel hjelp. Det er lov, og det er det mammaer er til for!

FOTO: Canva

 

Det er omtrent 20 år siden jeg malte og pusset opp helt selv, men jammen sitter ikke gamle kunster i hendene! Det skal males og fikses og pakkes og flyttes før jul. Det kan virke som god tid, men alt tar tre ganger så lang tid som for 20 år siden! Da sier det seg selv at det blir lite tid igjen til skriving, men det blir adventskalender! Den håper jeg mange engasjere seg i så FB gruppa vokser og noen får en ekstra overraskelse i posten!

FOTO; Ingleson

DETTE ER MIN BLOGG DER JEG I LEDIGE STUNDER DELER MINE TANKER OM LIVET, DØDEN OG KJÆRLIGHETEN!

Du er velkommen til å følge min FB gruppe; 

https://www.facebook.com/groups/334892231659146 

Bloglovin;

https://www.bloglovin.com/blogs/midtveis-i-livet-21129857

Instagram;

https://www.instagram.com

YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCloR8jypvqGULW5aNO-rwaw

FOTO: Ingleson
7 kommentarer

7 thoughts on “Mindre skriving mere fysisk arbeid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *